DesignVid.cz

Komunitní centrum v přírodní rezervaci Xiannv působí jako vlnící se had

Na okraji přírodní rezervace Xiannv vyrostlo podle návrhu ateliéru Monoarchi komunitní centrum Xinyu Nature Community Centre. Novostavba leží v nedotčeném místě daleko od města, obklopená kopci, lesy, poli a jezerem. Cílem centra je poskytnout návštěvníkům resortu útočiště při jejich návštěvě přírody. Potřeba bylo navrhnout poměrně velkou budovu, která by však nenarušovala dramaticky krajinný ráz. Organicky tvarovaná hmota má plechovou střechu a působí jako vlnící se had. Stejně jednoduchý je i interiéru. Nejvíce na projektu překvapí betonový bazén.

Sledujte další videa na téma Čína

Video a zdroj: Monoarchi

5. listopadu 2022 ― architektura ―
Nábytek, svítidla, bytové doplňky, šperky a dalších tisíce dárků najdete na e-shopu DesignBuy.cz


Bude se vám líbit

Design e-shop DesignBuy.cz

Výprodej designu na DesignBuy.cz


Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.