DesignVid.cz

Schmidt Hammer Lassen postavili prosklený The Cloud Pavilion

Kodaňské architektonické studio Schmidt Hammer Lassen postavilo na břehu řeky HuangPu v Šanghaji výstavní pavilon nazvaný The Cloud Pavilion. Malá stavba uprostřed parku je velmi zdařile koncipována do tvaru kvádru, který má všechny své obvodové stěny skleněné. Střechu pak drží nejen tyto steny, ale i kovové výztuže v podobě mnoha tyčí, jenž jsou oblíbenou atrakcí místních dětí. Interiér slouží ke krátkodobým malým výstavám.

Sledujte další videa na téma pavilon

Video a zdroj: Schmidt Hammer Lassen

5. září 2016 ― architektura ―
Nábytek, svítidla, bytové doplňky, šperky a dalších tisíce dárků najdete na e-shopu DesignBuy.cz


Bude se vám líbit

Design e-shop DesignBuy.cz

Výprodej designu na DesignBuy.cz


Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.