DesignVid.cz

Designeři ze studia Muller Van Severen ukazují svůj domov v oranžérii z 19. století

Designérská dvojice Fien Muller a Hannes Van Severen tvoří společně studio Muller Van Severen. Tým reportérů z magazínu Nowness pozvali do svého domu v belgickém Ghentu, aby světu ukázali kde bydlí i tvoří. Usídlili se v bývalé oranžérii z 19. století, kde v jedné části bydlí a v druhé nepropojené části mají studio. Krásná cihlová stavba s velkou zahradou a terasou působí romantickým dojmem. Interiér je světlý, ale působí díky přeplněnosti různými objekty spíše jako galerie. Jednoznačně rozeznatelnými prvky interiéru jsou barvy jako tyrkysové schodiště, modré dveře a červená okna.

Sledujte další videa na téma bydlení

Video a zdroj: Nowness

20.10.2018 ― interiér ―
Nábytek, svítidla, bytové doplňky, šperky a dalších tisíce dárků najdete na e-shopu DesignBuy.cz


Mohlo by vás zajímat

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.