DesignVid.cz

Werkstatt vytvořili loděnici měnící se na party přístřešek

Architektonické studio Werkstatt z Eindhovenu vytvořilo v létě minulého roku jednomu z klientů konvertibilní loděnici jednoduše nazvanou Boathouse. U malé zahrady u kanálu ve Frísku vznikl přístřešek pro loď, která je zde v zimních měsících chráněna před povětrnostními vlivy. Pokud se oteplí funguje zahrada jako místo setkávání přátel. Loděnice má proto sklopné stěny z jedné strany, které vytvoří podlážku nad vodním kanálem a návštěvníkům party vytvoří ve chvilce střechu nad hlavou.

Sledujte další videa na téma architektura

Video a zdroj: Werkstatt

22.11.2014 ― architektura ―

Mohlo by vás zajímat

Design e-shop DesignBuy.cz

Výprodej designu na DesignBuy.cz


Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.