DesignVid.cz

Španělé navrhli přikrýt stadion Camp Nou a přilehlá hřiště velkým parkem

Španělští architekti z ateliéru ON-A navrhli proměnu velká části Barcelony. Dle doporučení Světové zdravotnické organizace má být na jednoho občana minimálně 9 metrů čtverečních zeleně. Barcelona má o třetinu méně. Architekti proto navrhli stadion Camp Nou a přilehlé okolí pokrýt veřejným parkem. Proměnou by prošlo 260 tisíc metrů čtverečních. Proměna by znamenala výrazné zlepšení ovzduší ve městě. Zda se projekt bude realizovat zatím není jasné.

Sledujte další videa na téma Španělsko

Video a zdroj: ON-A

10.08.2020 ― architektura ―
Nábytek, svítidla, bytové doplňky, šperky a dalších tisíce dárků najdete na e-shopu DesignBuy.cz


Mohlo by vás zajímat

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.