DesignVid.cz

Malý byt v čínské Šanghaji má skříně důmyslně pootočené o 10 stupňů

Čínské interiérové studio TowoDesign ukázalo svůj dobře řešený interiér 48 metrů velkého bytu v Šanghaji. Byt se nachází v betonovém bytovém domě, kde architekti stavení materiál částečně přiznali. Do bytu se snažili vměstnat vše nezbytné, ale pokud by jej vybavili běžnými skříněmi a dalším vestavěným nábytkem, byla by průchod mezi prostory velmi malý. Proto všechny tyto prvky natočili o deset stupňů, čímž se jejich využitelnost trochu zmenšila, ale průchod mezi prostory i vzdušnost pokojů je větší. Zajímavě je řešená postel, úložné prostory ve schodech i výklenky.

Sledujte další videa na téma bydlení

Video a zdroj: TowoDesign

15.08.2018 ― interiér ―
Nábytek, svítidla, bytové doplňky, šperky a dalších tisíce dárků najdete na e-shopu DesignBuy.cz


Mohlo by vás zajímat

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.